השפית הבאה 6 – משימה ראשונה: נוגה רוזן

יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה ראשונה: נוגה רוזן
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מוס טונה

 

מרכיבים:

 

  • 2 צרור / חבילה טונה משומרת – שתי קופסאות, בלי השמן
  • 4 כפות מיונז
  • 0.5 כוס מיץ לימון – סחוט טרי
  • 1 בצל לבן – מגורר בפומפיה
  • 1 כפית מלח – שטוחה
  • 1 כפית פלפל שחור – שטוחה
  • 2 כפית קטשופ
  • 1 כפית אבקת מרק עוף של אסם
  • 1 כוס לבן – או אשל או גיל
  • 1 ג'לטין – שקית של 7 גרם
  • 0.3 כוס מים – רותחים, להמסת הג'לטין

 

אופן ההכנה:

 

  • מכניסים לכוס גבוהה של בלנדר את כל החומרים פרט לג'לטין.
  • יש להמיס את הג'לטין במים הרותחים.
  • להפעיל את הבלנדר ולטחון את כל המרכיבים ביחד, למקצף טונה אחיד.
  • לשפוך פנימה את הג'לטין המומס ולערבב.
  • למזוג את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או למנז'טים מתאימים ולהכניס למקרר להקרשה.
  • להגיש עם קישוט מלמעלה כיד הדימיון הטובה


0 תגובות